about bias stuff link home Art tweet insta follow

zharif azis ?
Saturday, June 9, 2012 | 6:48 AM | 0 comments



attention !








sebelum korang baca entry ni, fina nak minta maaf sebab entry fina, tak panjang melebar.











 me, tengku. *okay, fina dah tembam skarang ni.
hiraukan muka tu, muka macam nak kene pelempang jerk! 
(tak de kene mengene) =,=
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha! inilah si dia! 


Sape Zharif Azis Nie?

okay, dia berumur 9teen. pelajar Kolej Martikulasi P.Pinang.Stay Banting. Bekas 'budak SMKTD'

Want Invite His Super Duper Blog?

Why I like His Blog?
sebab bila setiap kali baca entry dia mesti fina tergolek? ada paham?tak paham ,sudah. 
daripada mood 'down' jadi mood 'up' .HEHHE. 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Okay, kembali kepada pangkal jalan.








rasa macam dah kene kejutan elektrik dibuatnya!
okay, tepat jam 8.40 mlm *sempat lagi tenggok jam, kami sekeluarga baru habis makan dekat pizza hut banting.  (almaklumlah, orang banting mengidamkan pizza)
masa nak turun tangga tu, tetiba ada nampak  sorng laki nie, rupa dia macam penah nampak sebelum ni,
fina tak cam sebab tak perasan lah pulok gigi dia yang buat perempuan semua gilakan dia!

nampak ke tu? tak nampak, sudah. tak tau nak pilih picture yang mana.
zharif,minta maaf ye.









HAHA! tak sangka jagkaan fina betul. rupa-rupanya dia!
mana tak nye, makhluk Allah yang popular dgn blognya tu, ade dpn mata fina!
terasa macam mimpi je beb!
bila dah sampai rumah, terus bukak lappy, terus search blog dia! lega rasanya. rupa-rupa nya memang dia.
http://jejakakaula.blogspot.com/2012/06/tidak-lagi-tanam-anggur.html

Anyway. congratulation for you zharif.









Pengakuan: kalau masa bosan mesti bukak blog dia. (itu pun nak bagi tau ke?)







pertanyaan: adakah fina ni melebih-lebih? Think it!. lol!

okay, anyway, 'pizza hut banting' dah baru dah. rasa macam rusa masuk Bandar la pulok.


i`m sorry kepada tuan punya gambar, sebab ambil picture tanpa kebenaran.













yang penat menaip,
Nur Afrina

Sabtu, 9.00 pm.




{chahaein}.